Pappa nautti metsissä samoilusta ja saimme lapsena serkusten kanssa nauttia siitä erilaisten metsän herkkujen muodossa. Sienet, lakat ja hirvenliha taipuivat papan käsissä herkullisiksi aterioiksi. Papan hirvipata on makumuisto, jonka toivon jäävän elämään myös omille lapsilleni.
1 ¼ kg | hirvenlihaa |
300 g | sian kylkeä |
50 g | |
2 - 3 | sipulia |
3 - 4 | valkosipulin kynttä |
15 kpl | kokonaisia mustapippureita |
5 | laakerinlehteä |
1 rkl | suolaa |
1 rkl | kuivattua rosmariinia |
2 dl | vettä |
1 pullo (330 ml) | olutta |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.