
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni150°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1¼ kg hirvenlihaa
- 300 g sian kylkeä
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2-3 sipulia
- 3-4 valkosipulin kynttä
- 15 kokonaisia mustapippureita
- 5 laakerinlehteä
- 1 rkl suolaa
- 1 rkl kuivattua rosmariinia
- 2 dl vettä
- 1 pullo (330 ml) olutta
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi hirvenliha ja hienonna sian kylki.
- Käristä sian kylkeä pannulla, kunnes enin rasva on irronnut ja liha rapeutuu. Nosta sivuun.
- Lisää pannulle hiukan voita ja ruskista hirven liha kolmessa erässä.
- Laita lihat, paloitellut sipulit ja mausteet pataan. Kaada päälle vesi ja olut. Peitä kannella.
- Kypsennä uunissa 150 asteessa n. 4 - 5 tuntia tai kunnes liha on mureaa.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
13,3 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
7,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa