
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg naudan paahtopaistia
- 1 pkt (170 g) pekonia
- 3 salottisipulia
- 4 valkosipulin kynttä
- 5 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl kuivattua timjamia
- 5 laakerinlehteä
Lisäksi
- 400 g tuoreita luumuja
-
1 prk (200 g)
Valio crème fraîchea paahdettu sipuliValio crème fraîche paahdettu sipuli on kiireisen kokkaajan luottokaveri. Kokeile myös kylmänä kastikkeena tai lämpimiin…
Jaa resepti
Ohje
- Ota paahtopaisti huoneenlämpöön n. tunti ennen kypsennystä. Kuutioi liha.
- Suikaloi pekoni ja hienonna sipulit. Paista pannulla. Lisää pannulle paahtopaistikuutiot erissä ja paista lihoihin ruskea pinta.
- Siirrä lihat pannulta pataan tai uunivuokaan. Lisää vesi, liemikuutio sekä mausteet.
- Siirrä pata uuniin ja kypsennä 175 asteessa 1 h ilman kantta.
- Pese ja halkaise luumut. Poista kivet. Lisää luumut uuniin lihapadan joukkoon. Lisää myös crème fraîche. Jatka uunikypsennystä vielä puoli tuntia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
94 kcal
Proteiini
10,4 g
Hiilihydraatti
2,1 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa