Ranskalainen kanapata

Ranskalainen kanapata
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Ranskalainen kanapata

Ranskalainen kanapata

Kanapata on mainio pannuruoka, joka valmistuu alle puolessa tunnissa. Pata mehevöitetään crème fraîcheilla ja Dijon-sinapilla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
broilerin rintafileetä
1
sipuli hienonnettuna
1 rkl
½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
100 g
herkkusieniä
100 g
lehtipinaattia
10 kpl
vihreitä oliiveja
1 prk (200 g)
½ dl
vettä
1 rkl
Dijon-sinappia

Ohje

  1. Leikkaa broileri isohkoiksi kuutioiksi. Paista sipulin kanssa rasvassa korkeareunaisessa paistinpannussa.
  2. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Puolita sienet. Lisää pannulle sienet, huuhdeltu pinaatti ja oliivit.
  4. Lisää crème fraiche ja vesi. Mausta sinapilla. Kuumenna sekoitellen muutama min.
  5. Tarjoa heti riisin, couscousin, pastan tai leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
100 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.