Slaavilainen kanapata

Slaavilainen kanapata

30 min
keskitaso
132 kcal / 100g
32
29

Klassinen retroruoka vailla vertaa, tunnetaan myös nimellä Pustan pata. Tarjoa se villiriisin tai keitettyjen perunoiden kera. Viimeistele maku valkosipulilla, mustapippurilla ja AURA murulla ja nauti!

Ainekset

6 annosta
600 g
marinoituja broilerin fileitä
2 rkl
1 ½ dl
vettä
1 prk (120 g)
3 rkl
tomaattipyreetä
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 iso
punainen paprika
1 iso
keltainen paprika
pala (150 g)
purjoa
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä

Annosmäärä

6 annosta

Ohje

  1. Paloittele broileri. Ruskista ne padassa tai paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi ja smetana. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n.10 min.
  3. Lisää tomaattipyree, puristetut valkosipulin kynnet, suikaloidut paprikat ja hienonnettu purjo. Anna hautua vielä 5 min. Lisää AURA sekä mustapippuria myllystä.
  4. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)