Slaavilainen kanapata

Slaavilainen kanapata
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Slaavilainen kanapata

Slaavilainen kanapata

Klassinen retroruoka vailla vertaa, tunnetaan myös nimellä Pustan pata. Tarjoa se villiriisin tai keitettyjen perunoiden kera. Viimeistele maku valkosipulilla, mustapippurilla ja AURA murulla ja nauti!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
3232 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
marinoituja broilerin fileitä
2 rkl
1 ½ dl
vettä
1 prk (120 g)
3 rkl
tomaattipyreetä
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 iso
punainen paprika
1 iso
keltainen paprika
pala (150 g)
purjoa
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paloittele broileri. Ruskista ne padassa tai paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi ja smetana. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n.10 min.
  3. Lisää tomaattipyree, puristetut valkosipulin kynnet, suikaloidut paprikat ja hienonnettu purjo. Anna hautua vielä 5 min. Lisää AURA sekä mustapippuria myllystä.
  4. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.