Slaavilainen kanapata

Slaavilainen kanapata

30 min
keskitaso
132 kcal / 100g
25
26

Klassinen retroruoka vailla vertaa, tunnetaan myös nimellä Pustan pata. Tarjoa se villiriisin tai keitettyjen perunoiden kera. Viimeistele maku valkosipulilla, mustapippurilla ja AURA murulla ja nauti!

Ainekset

6 annosta
600 g
hunajamarinoitua broilerin rintafileetä
2 rkl
1 ½ dl
vettä
1 prk (120 g)
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
1 - 2
valkosipulin kynttä
1 iso
punainen paprika
1 iso
keltainen paprika
pala (150 g )
purjoa
1 pussi (150 g)
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Paloittele broilerifileet kuuteen osaan. Ruskista ne padassa tai paksupohjaisessa kattilassa Oivariini rasvassa.
  2. Lisää vesi ja smetana. Anna kiehua hiljalleen kannen alla n.10 min.
  3. Lisää tomaattisose, puristetut valkosipulin kynnet, suikaloidut paprikat ja hienonnettu purjo. Anna hautua vielä 5 min. Lisää AURA sekä mustapippuria myllystä.
  4. Tarjoa keitetyn riisin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
132 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
10 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
52 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)