Pippurinen kanapata

Pippurinen kanapata
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Pippurinen kanapata

Pippurinen kanapata

Pippurinen kanapata saa makunsa aromaattisesta viherpippurisulatejuustosta. Broilerin rintaleike sopii pataruokiin loistavasti, sillä luista irtoaa pataan herkullista makua ja nahka pitää broilerin lihan mehevänä.

Valmistusaika

Työaika
15 min
tekeytyminen
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
88 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
broilerin rintaleikettä , esim. Naapurin kananpojan
1 tl
suolaa
1 iso
sipuli
100 g
herkkusieniä
200 g
ruusukaalia
½
kanaliemikuutio
4 dl
tomaattimurskaa
1 pkt (250 g)

Paistamiseen

PInnalle

tuoretta oreganoa

Ohje

  1. Ruskista broilerin fileeleikkeet padassa tai korkeareunaisessa pannussa nahkapuoli alaspäin.
  2. Lohko sipuli, puolita sienet ja ruusukaalit. Lisää kasvikset pannulle ja anna kuullottua hetki.
  3. Lisää kanaliemikuutio ja tomaattimurska. Huuhtele tölkki 2:lla vettä ja lisää myös se. Anna hautua keskilämmöllä kannen alla n. 30 min. Voit kypsentää padan myös uunissa 175 asteessa n. 1 h.
  4. Lisää kuutioitu Koskenlaskija ja sekoittele tasaiseksi.
  5. Viimeistele oreganolla. Tarjoa riisin tai kukkakaaliriisin kera.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
108 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.