
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.65
tähteä viidestä
124 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 800 g broilerin rintaleikettä
- 1½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 tl kuivattua timjamia
- 2 sipulia
- 4 valkosipulin kynttä
-
2 rkl (30 g)
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 sitruunan kuori ja -mehu
- 1 tlk (400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
- 6 aurinkokuivattua tomaattia
- 1 rkl hunajaa
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 dl lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Mausta broilerin leikkeet suolalla, pippurilla ja timjamilla.
- Kuori ja paloittele sipulit ja valkosipulit.
- Ruskista leikkeet ja sipulit valurautaisen padan pohjalla voissa.
- Raasta päälle pesty sitruunan kuori ja purista puolet sitruunan mehusta.
- Lisää tomaattimurska, aurinkokuivatut tomaatit (ja hunaja). Anna kiehahtaa.
- Kypsennä ilman kantta uunin alaosassa 200 asteessa 30 min.
- Sekoita joukkoon lopuksi kerma ja viimeistele hienonnetulla persiljalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä