Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä on ranskalaisen keittiön klassikkoannos. Kukkoa on harvemmin saatavilla, mutta tämän muhevan pataruoan voi hyvin tehdä myös broilerin koipi-reisistä. Tässä hyvä vaihtoehto esim. pääsiäispöydän tarjottavaksi.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset6 annosta

6 annosta
6
salottisipulia
4
valkosipulin kynttä
150 g
fileepekonia
4
broilerin koipi-reisipaloja
50 g
1 ½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
200 g
herkkusieniä
3 dl
lihalientä
4 dl
punaviiniä
5
laakerinlehteä
10 vartta
tuoretta timjamia

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Viipaloi pekoni.
  2. Ruskista pekoni laakeassa korkeareunaisessa pannussa tai padassa. Lisää voi ja sipulit, kuullota.
  3. Laita broilerin koipi-reidet nahkapuoli alaspäin kasarin ja anna pintojen ruskistua. Mausta. Käännä koipi-reidet.
  4. Lisää herkkusienet ja anna paistua muutama min.
  5. Kaada päälle lihaliemi ja viini. Lisää lopuksi yrtit. Hauduta kannen alla puolisen tuntia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›