Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.4
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 salottisipulia
- 4 valkosipulin kynttä
- 150 g fileepekonia
- 4 broilerin koipi-reisipaloja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 200 g herkkusieniä
- 3 dl lihalientä
- 4 dl punaviiniä
- 5 laakerinlehteä
- 10 vartta tuoretta timjamia
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipulit ja valkosipulit. Viipaloi pekoni.
- Ruskista pekoni laakeassa korkeareunaisessa pannussa tai padassa. Lisää voi ja sipulit, kuullota.
- Laita broilerin koipi-reidet nahkapuoli alaspäin kasarin ja anna pintojen ruskistua. Mausta. Käännä koipi-reidet.
- Lisää herkkusienet ja anna paistua muutama min.
- Kaada päälle lihaliemi ja viini. Lisää lopuksi yrtit. Hauduta kannen alla puolisen tuntia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
9,1 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.