Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä on ranskalaisen keittiön klassikkoannos. Kukkoa on harvemmin saatavilla, mutta tämän muhevan pataruoan voi hyvin tehdä myös broilerin koipi-reisistä. Tässä hyvä vaihtoehto esim. pääsiäispöydän tarjottavaksi.

Ainekset6 annosta

6 annosta
6
salottisipulia
4
valkosipulin kynttä
150 g
fileepekonia
4
broilerin koipi-reisipaloja
50 g
1 ½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
200 g
herkkusieniä
3 dl
lihalientä
4 dl
punaviiniä
5
laakerinlehteä
10 vartta
tuoretta timjamia

Ohje

  1. Hienonna sipulit ja valkosipulit. Viipaloi pekoni.
  2. Ruskista pekoni laakeassa korkeareunaisessa pannussa tai padassa. Lisää voi ja sipulit, kuullota.
  3. Laita broilerin koipi-reidet nahkapuoli alaspäin kasarin ja anna pintojen ruskistua. Mausta. Käännä koipi-reidet.
  4. Lisää herkkusienet ja anna paistua muutama min.
  5. Kaada päälle lihaliemi ja viini. Lisää lopuksi yrtit. Hauduta kannen alla puolisen tuntia.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
134 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›