
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 25 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
8 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 (n. 2 kg) marinoitua koipi-reisipalaa
- 200 g herkkusieniä
- 1 (200 g) vihreä paprika
- 2 laakerinlehteä
- 3 dl paseerattua tomaattia, säilyke
- 1 lihaliemikuutio
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1½ tl paprikajauhetta
- 1½ tl kuivattua kirveliä
-
2 dl
Valio ruokakermaaLaktoositon Valio ruokakerma sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta ja tuo…
- 1 dl vettä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele koipi-reisipalat nopeasti juoksevan kylmän veden alla. Siirrä isoon pataan.
- Leikkaa puhdistetut herkkusienet paksuhkoiksi viipaleiksi ja leikkaa paprika suikaleiksi. Lisää pataan.
- Kaada päälle paseerattu tomaatti.
- Murenna liemikuutio (tarvittaessa tarkista kuution gluteenittomuus) ja ripottele pataan. Lisää myös muut mausteet.
- Valuta ruokakerma ja vesi kauttaaltaan pataan.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa ensin 10 min ilman kantta. Peitä kannella ja jatka kypsentämistä 1 h 15 min.
- Tarjoa keitettyjen ohrasuurimoiden tai riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
17 kcal
Proteiini
0,4 g
Hiilihydraatti
1,1 g
Rasva
1,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa