Broilerinkoipipata

Broilerinkoipipata

1 h 40 min
helppo
145 kcal / 100g
7
4

Edullista ja helppoa kotiruokaa, joka muhii padassa valmiiksi. Broilerin lisäksi valmistuu makoisa kastike esim. riisille, ohralle tai perunalle.

Ainekset

6 annosta
6 (n. 2 kg)
marinoitua koipi-reisipalaa
200 g
herkkusieniä
1 (200 g)
vihreä paprika
2
laakerinlehteä
3 dl
paseerattua tomaattia , säilyke
1
lihaliemikuutio
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 ½ tl
paprikajauhetta
1 ½ tl
kuivattua kirveliä
2 dl
1 dl
vettä

Ohje

  1. Huuhtele koipi-reisipalat nopeasti juoksevan kylmän veden alla. Siirrä isoon pataan.
  2. Leikkaa puhdistetut herkkusienet paksuhkoiksi viipaleiksi ja leikkaa paprika suikaleiksi. Lisää pataan.
  3. Kaada päälle paseerattu tomaatti.
  4. Murenna liemikuutio (tarvittaessa tarkista kuution gluteenittomuus) ja ripottele pataan. Lisää myös muut mausteet.
  5. Valuta ruokakerma ja vesi kauttaaltaan pataan.
  6. Kypsennä uunissa 200 asteessa ensin 10 min ilman kantta. Peitä kannella ja jatka kypsentämistä 1 h 15 min.
  7. Tarjoa keitettyjen ohrasuurimoiden tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Suola
1,0 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
14 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)