Broilerinkoipipata

Broilerinkoipipata
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Broilerinkoipipata

Broilerinkoipipata

Edullista ja helppoa kotiruokaa, joka muhii padassa valmiiksi. Broilerin lisäksi valmistuu makoisa kastike esim. riisille, ohralle tai perunalle.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
1 h 25 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
6 (n. 2 kg)
marinoitua koipi-reisipalaa
200 g
herkkusieniä
1 (200 g)
vihreä paprika
2
laakerinlehteä
3 dl
paseerattua tomaattia , säilyke
1
lihaliemikuutio
½ tl
rouhittua mustapippuria
1 ½ tl
paprikajauhetta
1 ½ tl
kuivattua kirveliä
2 dl
1 dl
vettä

Ohje

  1. Huuhtele koipi-reisipalat nopeasti juoksevan kylmän veden alla. Siirrä isoon pataan.
  2. Leikkaa puhdistetut herkkusienet paksuhkoiksi viipaleiksi ja leikkaa paprika suikaleiksi. Lisää pataan.
  3. Kaada päälle paseerattu tomaatti.
  4. Murenna liemikuutio (tarvittaessa tarkista kuution gluteenittomuus) ja ripottele pataan. Lisää myös muut mausteet.
  5. Valuta ruokakerma ja vesi kauttaaltaan pataan.
  6. Kypsennä uunissa 200 asteessa ensin 10 min ilman kantta. Peitä kannella ja jatka kypsentämistä 1 h 15 min.
  7. Tarjoa keitettyjen ohrasuurimoiden tai riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
145 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›