
Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
4 h
Yhteensä
4 h 40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 (n. 650 g) broilerin rintafileetä
Marinadi
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttia laktoositonPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- ¾ dl sitruunan mehu
- 1 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
- 1 rkl suolaa
- 1 punainen chilipalko hienonnettuna
- 1 rkl garam masala -maustesekoitusta
- 2 tl kurkumaa
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
Ruskistamiseen
-
1 rkl
Valio gheetäKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Asettele broilerinfileet matalaan vuokaan. Sekoita marinadi ja levitä fileille. Kääntele fileitä, että marinadi peittää ne kokonaan. Peitä astia kelmulla ja anna fileiden marinoitua jääkaapissa n. 4 tuntia.
- Valmista ghee eli kirkastettu voi.
- Pyyhi marinadi hyvin pois broilerin rintafileistä talouspaperilla. Lisää gheetä kuumennetulle pannulle ja ruskista fileet joka puolelta. Pane uunipannulle leivinpaperiarkki ja asettele fileet sille.
- Kypsennä fileitä 200 asteisessa uunissa 10 min.
- Tarjoa fileiden kanssa kanaliemessä kypsennettyä basmatiriisiä ja naan-leipää.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
2,4 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
2,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa