Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 1 pkt (500 g) Laktoositonta piparitaikinaa
Koristeltuun
- 0 kg pikeeriä
Jaa resepti
Ohje
- Jaa tuorejuusto kahden lusikan avulla 12 pyöreäksi keoksi leivinpaperin päälle. Pakasta tuorejuustokekoja noin 2 tuntia.
- Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan. Jaa taikina 12 tasakokoiseen palaan. Pyöritä palat palloiksi ja siirrä pellille leivinpaperin päälle.
- Tee piparipallojen keskelle syvennys. Lisää jäinen tuorejuustonokare syvennykseen. Sulje tuorejuusto piparitaikinan sisään ja pyöritä vielä palloksi.
- Paista 200 asteessa 17-20 minuuttia, kunnes piparkakuissa on kaunis paistoväri.
- Anna pipareiden jäähtyä ja koristele halutessasi pikeerillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
381 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
50,5 g
Rasva
17,2 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- pikeeriä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.











