Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 10 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1¾ dl vehnäjauhoja
- ½ dl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 4 kananmunaa
- 1¾ dl sokeria
-
2 rkl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 1 tl valkoviinietikkaa
- 2-3 rkl punaista elintarvikeväriä
Piparminttutäyte
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Keittiön mascarponeaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
2 prk (à 2 dl)
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 rkl tomusokeria
- 1-2 tl piparminttuaromia
- 100 g valkosuklaata, rouhittuna
- 0 kg piparmintunmakuisia karkkikeppejä
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kuivat aineet.
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon maito, viinietikka ja elintarvikeväri. Kääntele joukkoon kuivat aineet.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (25x40cm). Paista 175 asteessa 12-15 min. Kumoa pohja tomusokerilla sirotetulle puhtaalle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi ja Jätä jäähtymään peitettynä.
- Vatkaa mascarpone ja kerma vaahdoksi. Mausta vaahto sokerilla ja piparminttuaromilla. Levitä puolet vaahdosta jäähtyneen pohjan päälle. Levitä suklaarouhe vaahdon pinnalle. Kääri kääretorttu rullalle pitkältä sivulta aloittaen.
- Levitä loppu vaahto kääretortun pinnalle. Koristele karkkikepeillä tai polkkakarkeilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
329 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
22,7 g
Rasva
24,2 g
Tyydyttynyt rasva
13,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- piparmintunmakuisia karkkikeppejä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.