Mangokääretorttu

Mangokääretorttu
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Mangokääretorttu

Mangokääretorttu

Herkullinen mangokääretorttu on kahvipöytien varma valinta. Hedelmäisen pehmeä ja kostea kääretorttu maistuu herkkusuille vauvasta vaariin.

Valmistusaika

Työaika
1 h
Yhteensä
1 h

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset15 annosta

15 annosta
4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
¾ dl
vehnäjauhoja
¾ dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
( 1 tl
kurkumaa )

Täytteet

2 tlk ( à (425/225 g))
säilykemangoa
2 prk (à 200 g)
1 dl

Leivinpaperille

1 tl
sokeria

Koristeluun

syötäviä kukkia

Ohje

  1. Aloita kääretortun valmistaminen vatkaamalla munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen.
    Aloita kääretortun valmistaminen vatkaamalla munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen.
  2. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Paista 200 asteessa n. 10 min.
  3. Kumoa pohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi.
  4. Leikkaa mangot ohuiksi viipaleiksi. Vaahdota rahka ja kerma sähkövatkaimella.
  5. Levitä jäähtyneelle kääretorttupohjalle ensin mangoviipaleet ja sen päälle rahka-kermaseos. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla lyhyeltä sivulta.
  6. Viimeistele kääretorttu tomusokerilla ja kukkasilla.
  7. Tarjoa kääretorttu jälkiruokana kahvin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.