Runebergin tortut on perinteinen talvinen herkku, josta ei makua puutu. Perinteisen Runebergintorttuvuoan puuttuessa, saa saman makumaailman helposti tekemällä Runebergin kääretortun ja nostamalla torttuleivokset pystyyn esikuvansa tapaan. Tätä herkullista versiota kannattaa kokeilla!
4 | kananmunaa |
1 ½ dl | fariinisokeria |
¾ dl | mantelijauhetta |
2 rkl | perunajauhoja |
½ dl | mantelirouhetta |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte | |
---|---|
1 dl | vadelmahilloa |
1 prk (2 dl) | |
1 prk (200 g) | |
( 2 - 3 rkl | punssia ) |
Pinnalle | |
vadelmia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.