
Kääretortut
Kääretorttu on jälkiruokapöydän klassikkoherkku, jonka sisään voi täytteeksi kääriä makuyhdistelmiä oman maun mukaan. Kääretorttu valmistuu nopeasti ja täytteeksi voi käyttää niin rahkaa, kermavaahtoa, tuorejuustoa, marjoja, hilloja kuin hedelmiäkin. Loppusilaus syntyy kuorrutuksella ja koristelulla.
Kääretorttu on koko perheen herkku, josta riittää isommallekin porukalle. Se on myös helppo valmistaa gluteenittomana. Kokeile ihanaa unelmatorttua, marjaista mansikkakääretorttua tai vaikkapa herkullista suklaakääretorttua!
41 reseptiä

50 min
Koivuhalkoleivokset

43 min
Unelmarahkatorttu

52 min
Pähkinäsuklainen kirsikkakääretorttu

1 h 23 min
Banoffee kääretorttu

1 h
Mangokääretorttu

1 h
Luumukääretorttu

1 h
Vaniljakääretorttu

2 h 40 min
Runebergin kääretortut

1 h 10 min
Pätkiskakku

4 h 50 min
Korvapuustikääretorttu

1 h 21 min
Vappuhalko

1 h 30 min
Tiikerikääretorttu

1 h 30 min
Nektariini-marenkirulla

1 h 40 min
Tiramisukääretorttu

1 h
Juhannushalko

1 h
Pääsiäishalko

55 min
Lakkakääretorttu

1 h 30 min
Gluteeniton kääretorttu

6 h 50 min
Lakritsikääretorttu

40 min
Sitruunainen suklaakääretorttu

2 h 30 min
Lakkaunelmatorttu

35 min
Kevyt kääretorttu

40 min
Mansikkakääretorttu

30 min
Suklaakermakääretorttu
Etkö löydä tältä sivulta sopivaa reseptiä?