
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl perunajauhoja
- ½ dl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Täyte ja kuorrutus
-
2 dl
Valio Eila® vispikermaaValio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa Irish cream & coffeeValio maustettu rahka Irish cream & coffee sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat…
- 120 g suklaa-pähkinälevitettä, Nutella
- 1 dl appelsiinimarmeladia
Koristeluun
- 0 kg suolatikkuja
- 0 kg mintunlehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Siivilöi muna-sokerivaahtoon varovasti nostellen.
- Levitä taikina leivinpaperille uunipellille.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 8 min.
- Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi.
- Vaahdota vispikerma ja rahka samassa kulhossa. Levitä jäähtyneelle kääretorttulevylle ensin Nutella, appelsiinimarmeladi ja sitten puolet rahka-kermavaahdosta.
- Kääri levy tiukaksi rullaksi. Kääri kääretorttu tiiviisti leivinpaperiin ja tuorekelmuun. Anna vetäytyä jääkapissa väh. 1 h ennen tarjoilua.
- Siirrä kääretorttu tarjoiluvadille.
- Kuorruta torttu lopulla rahkavaahdolla. Tee haarukalla pintaan puunsyitä. Koristele tortun pintaan uusia oksanalkuja suolatikuilla ja mintunlehdillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
259 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
29,7 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolatikkuja
- mintunlehtiä