Kaikille tuttu kääretorttu on kahvipöydän herkku, joka kantaa vuosikymmenestä toiseen. Nyt täytteissä maistuvat herkullinen kirsikka ja sille makuparina suklainen pähkinälevite. Kirsikoiden lisääminen täytteeseen tuo raikkaan lisän leivonnaiseen, mutta ei ole välttämätöntä maukkaan kirsikkarahkan ansioista.
4 | kananmunaa |
1 ½ dl | sokeria |
4 rkl | kaakaojauhetta |
½ dl | vehnäjauhoja |
½ dl | perunajauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Väliin ja päälle | |
---|---|
3 prk (à 200 g) | |
( 100 g (2 dl) | kivettömiä kirsikoita ) |
250 g | suklaa-pähkinälevitettä , esim. Nutella |
½ - 1 dl | hasselpähkinärouhetta |
Pinnalle | |
hasselpähkinäjauhetta tai sokeria |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.