Marengin rapea reuna ja untuvan pehmoinen sisus yhdistettynä kirsikan aromaattisuuteen on valloittava yhdistelmä. Pavlovan marenkipohjat voi tehdä hyvissä ajoin etukäteen, mutta täytä pavlova aina juuri ennen tarjoilua, jotta eri rakenteet säilyvät lautaselle saakka.
6 | valkuaista |
4 dl | sokeria |
1 rkl | vaniljasokeria |
2 tl | valkoviinietikkaa |
1 rkl | maissitärkkelystä |
punaista elintarvikeväriä | |
Täyte | |
---|---|
2 dl | |
2 prk (à 200 g) | |
1 dl | kirsikkahilloketta |
200 g | tuoreita kirsikoita |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.