Kirsikkajuustokakku

Kirsikkajuustokakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kirsikkajuustokakku

Kirsikkajuustokakku

Kirsikkajuustokakun voi valmistaa ympäri vuoden hapankirsikoista. Kesäaikaan voit koristella kakun tuoreilla kirsikoilla.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
37 min
Yhteensä
1 h 2 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

75 g
¾ dl
sokeria
1
kananmuna
1 ½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta
¾ tl
leivinjauhetta

Täyte

1 rasia (200 g)
2 dl
1 dl
sokeria
2
kananmunaa
1 ½ dl
hapankirsikoita (säilyke)

Koristeluun

tuoreita kirsikoita

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna voimakkaasti vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja lisää joukkoon.
  2. Painele taikina leivinpaperoidun Ø 24 cm:n piiras- tai kakkuvuoan pohjalle. Halutessasi voit nostaa pohjataikinan myös vuoan reunoille, painele tällöin leivinpaperi pohjan päälle ja täytä vuoka kuivaherneillä tai riisillä, jotta pohja pysyy esipaiston aikana muodossaan. Esipaista 200 asteessa uunin alaosassa n. 10 min.
  3. Sekoita kulhossa tuorejuusto, jogurtti, sokeri ja munat. Vatkaa tasaiseksi seokseksi.
  4. Laita hapankirsikat esikypsennetylle pohjalle. Kaada tuorejuustoseos päälle.
  5. Paista uunin keskitasolla 175 asteessa n. 30 min.
  6. Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele tuoreilla kirsikoilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
252 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›