Tiramisukääretorttu

Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Tiramisukääretorttu

Tiramisukääretorttu

Tiramisun ihanat maut kääriytyvät rullalle kääretortuksi. Täytettä on runsaasti ja siinä maistuu kinuskin makeus sekä lempeä kahvi.

1 h 40 min
helppo
228 kcal / 100g
3
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Jaana
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 annosta

12 annosta

Kääretorttupohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
½ dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta

Kostutukseen

1 dl
kylmää, vahvaa kahvia
2 tl
marsalaviiniä tai amarettoa

Täyte ja kuorrutus

2 prk ( à 2,5 dl)
1 prk
1 rkl
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää seos vaahtoon kevyesti käännellen.
  2. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa n. 6 min. Kumoa torttupohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota paistopaperi ja anna torttupohjan jäähtyä.
  3. Kostuta jäähtynyt torttulevy.
  4. Vaahdota kinuskikerma ja rahka. Levitä puolet vaahdosta torttulevylle. Rullaa kääretortuksi. Levitä loput täytteet pinnalle rennosti. Anna tekeytyä hetki kylmässä.
  5. Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›