
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 25 min
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
4.95
tähteä viidestä
22 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKääretorttupohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl perunajauhoja
- ½ dl kaakaojauhetta
- 1 tl leivinjauhetta
Kostutukseen
- 1 dl kylmää, vahvaa kahvia
- 2 tl marsalaviiniä tai amarettoa
Täyte ja kuorrutus
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
-
1 prk
Valio maustettua rahkaa Irish cream & coffeeValio maustettu rahka Irish cream & coffee sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat…
- 1 rkl kaakaojauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää seos vaahtoon kevyesti käännellen.
- Levitä taikina leivinpaperille uunipellille. Paista 225 asteessa n. 6 min. Kumoa torttupohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota paistopaperi ja anna torttupohjan jäähtyä.
- Kostuta jäähtynyt torttulevy.
- Vaahdota kinuskikerma ja rahka. Levitä puolet vaahdosta torttulevylle. Rullaa kääretortuksi. Levitä loput täytteet pinnalle rennosti. Anna tekeytyä hetki kylmässä.
- Siivilöi pinnalle kaakaojauhetta ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
229 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
26 g
Rasva
11,9 g
Tyydyttynyt rasva
6,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa