Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu on rentojen juhlien ehdoton suosikki. Kääretorttu onnistuu gluteenittomana niin hyvin, että voit huoletta tarjota sitä myös muille vieraille.

1 h 30 min
keskitaso
214 kcal / 100g
0

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
½ dl
gluteenitonta jauhoseosta , Sunnuntai
1 tl
leivinjauhetta

Väliin ja päälle

1 dl
mansikkahilloa
100 g
mansikoita
2 dl
2 prk (à 200 g)

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina voidellulla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  2. Paista 200 asteessa n. 10 min.
  3. Kumoa kääretorttupohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi varovasti.
  4. Paloittele mansikat, sekoita hillon joukkoon. Levitä seos pohjalle, jätä tyhjää etu- ja takareunaan.
  5. Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi.
  6. Levitä n. puolet seoksesta jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla. Levitä loput rahka-kermasta kääretortun päälle ja reunoille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
65 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›