Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu

Gluteeniton kääretorttu on rentojen juhlien ehdoton suosikki. Kääretorttu onnistuu gluteenittomana niin hyvin, että voit huoletta tarjota sitä myös muille vieraille.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
10 min
jäähdytys
1 h
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset12 annosta

12 annosta

Pohja

4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
½ dl
gluteenitonta jauhoseosta , Sunnuntai
1 tl
leivinjauhetta

Väliin ja päälle

1 dl
mansikkahilloa
100 g
mansikoita
2 dl
2 prk (à 200 g)

Ohje

  1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina voidellulla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
  2. Paista 200 asteessa n. 10 min.
  3. Kumoa kääretorttupohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi varovasti.
  4. Paloittele mansikat, sekoita hillon joukkoon. Levitä seos pohjalle, jätä tyhjää etu- ja takareunaan.
  5. Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi.
  6. Levitä n. puolet seoksesta jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla. Levitä loput rahka-kermasta kääretortun päälle ja reunoille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›