
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h 10 min
Yhteensä
1 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.91
tähteä viidestä
11 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1 dl perunajauhoja
- ½ dl gluteenitonta jauhoseosta, Sunnuntai
- 1 tl leivinjauhetta
Väliin ja päälle
- 1 dl mansikkahilloa
- 100 g mansikoita
-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
2 prk (à 200 g)
Valio maustettua rahkaa vaniljaValio maustettu rahka vanilja sopii monenlaiseen herkutteluun. Laktoosittomalla maustetulla rahkalla syntyvät ihanat jälkiruoat ja maukkaat…
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Lisää siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina voidellulla leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle.
- Paista 200 asteessa n. 10 min.
- Kumoa kääretorttupohja sokerilla sirotetulle leivinpaperille. Irrota pohjapaperi varovasti.
- Paloittele mansikat, sekoita hillon joukkoon. Levitä seos pohjalle, jätä tyhjää etu- ja takareunaan.
- Vatkaa kerma ja rahka vaahdoksi.
- Levitä n. puolet seoksesta jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri kevyesti rullalle leivinpaperin avulla. Levitä loput rahka-kermasta kääretortun päälle ja reunoille.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
214 kcal
Proteiini
4,9 g
Hiilihydraatti
27,2 g
Rasva
9,2 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa