
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h 30 min
Yhteensä
4 h 50 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.63
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaKääretorttupohja
- 3 kananmunaa
- 1½ dl sokeria
- 1½ dl perunajauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 tl kardemummaa
- 1 rkl kaakaojauhetta
Kanelitäyte
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 dl tomusokeria
-
1 prk (200 g)
Valio Viola® vanilja tuorejuustoaValio Viola® vanilja on lempeän vaniljainen tuorejuusto, joka sopii erinomaisesti leivontaan ja jälkiruokiin. Se sekoittuu…
- 1 rkl kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota munat ja sokeri.
- Yhdistä perunajauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita varovasti käännellen.
- Ota syrjään 1,5 dl taikinaa ja sekoita siihen kaakaojauhe.
- Levitä vaalea taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Lusikoi kaakaolla maustettua tummaa taikinaa vaalean sekaan ja vedä lusikalla rennosti marmorikuvioita.
- Paista 200 asteessa noin. 8 min.
- Kumoa pohja sokeroidulle leivinaperille ja irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä.
- Anna voin pehmitä huoneenlämmössä tai notkista se nopeasti mikrossa. Lisää sokeri. Vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto ja kaneli. Levitä seos jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri rullaksi. Anna tekeytyä kylmässä väh. 4 tuntia.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
363 kcal
Proteiini
4,1 g
Hiilihydraatti
39,5 g
Rasva
20,9 g
Tyydyttynyt rasva
11,6 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa