Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
12 h 30 min
Yhteensä
13 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaOhrarieska, uunipellillinen
-
1½ l
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
- 6 dl rikottuja ohrasuurimoita
- 2 tl suolaa
- 2 kananmunaa
- ¾ dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Mätitäyte 10:lle
- 100 g mätiä
-
1 prk (120 g)
Valio Keittiön smetanaaValio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 0 kg tuoretta tilliä
Lihatäyte 10:lle
- 4 kananmunaa
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ¼ tl suolaa
- 50 g kylmäsavuporoa
- 0 kg lehtipersiljaa hienonnettuna
Kasvistäyte 10:lle
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
- 150 g etikkakurkkua
- 2 rkl kaprista
- 0 kg tuoretta tilliä
Jaa resepti
Ohje
Rieska
- Sekoita piimä ja ohrasuurimot. Liota vähintään kolme tuntia tai yön yli huoneenlämmössä.
- Lisää muut aineet. Kaada uunipannulle leivinpaperille.
- Paista uunin ala-/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min.
- Leikkaa rieska vähän jäähtyneenä paloiksi.
Mätitäyte
- Lusikoi rieskalle mätiä ja vaahdotettua smetanaa. Viimeistele hienonnetulla punasipulilla ja tillillä.
Lihatäyte
- Valmista munavoi hiennonnetuista kanamunista ja huoneenlämpöisestä voista. Lusikoi munavoita rieskoille ja asettele savuporoviipaleet. Viimeistele lehtipersiljalla.
Kasvistäyte
- Lusikoi rieskoille tuorejuusto. Asettele etikkakurkut ja lisää kaprikset. Viimeistele tillillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
147 kcal
Proteiini
5,6 g
Hiilihydraatti
13,2 g
Rasva
7,5 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta tilliä
- lehtipersiljaa
- tuoretta tilliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.