Ohraryynirieska

Ohraryynirieska

12 h 45 min
helppo
127 kcal / 100g
7
10

Ohraryynirieska on perinteinen suomalainen leivonnainen. Tarjoa ohraryynirieska voin tai munavoin kanssa välipalana.

Ainekset

1 uunipannullinen
15 dl
6 dl
rikottuja ohrasuurimoita
2 tl
suolaa
2
kananmunaa
¾ dl
vehnäjauhoja
½ dl

Ohje

  1. Sekoita ohrasuurimot piimään. Liota yön yli jääkaapissa tai vähintään kolme tuntia huoneenlämmössä.
  2. Lisää muut aineet. Kaada uunipannulle leivinpaperille.
  3. Paista uunin ala/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min tai kunnes on kypsä. .
  4. Leikkaa rieska vähän jäähtyneenä paloiksi. Tarjoa munavoin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
127 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
3 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)