Ohraryynirieska

Ohraryynirieska
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Ohraryynirieska

Ohraryynirieska

Ohraryynirieska on perinteinen suomalainen leivonnainen. Tarjoa ohraryynirieska voin tai munavoin kanssa välipalana.

Valmistusaika

Työaika
10 min
muut
12 h
uunissa
35 min
Yhteensä
12 h 45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset1 uunipannullinen

1 uunipannullinen
15 dl
6 dl
rikottuja ohrasuurimoita
2 tl
suolaa
2
kananmunaa
¾ dl
vehnäjauhoja
½ dl

Ohje

  1. Sekoita ohrasuurimot piimään. Liota yön yli jääkaapissa tai vähintään kolme tuntia huoneenlämmössä.
  2. Lisää muut aineet. Kaada uunipannulle leivinpaperille.
  3. Paista uunin ala/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min tai kunnes on kypsä. .
  4. Leikkaa rieska vähän jäähtyneenä paloiksi. Tarjoa munavoin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›