
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
12 h 35 min
Yhteensä
12 h 45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
15 dl
Valio piimääValio rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta perinteiseen tapaan hapattamalla. Se maistuu ruokajuomana koko perheelle.…
- 6 dl rikottuja ohrasuurimoita
- 2 tl suolaa
- 2 kananmunaa
- ¾ dl vehnäjauhoja
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita ohrasuurimot piimään. Liota yön yli jääkaapissa tai vähintään kolme tuntia huoneenlämmössä.
- Lisää muut aineet. Kaada uunipannulle leivinpaperille.
- Paista uunin ala/keskiosassa 225 asteessa n. 35 min tai kunnes on kypsä. .
- Leikkaa rieska vähän jäähtyneenä paloiksi. Tarjoa munavoin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
124 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
18,6 g
Rasva
2,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa