Pienet juuresrieskat

Pienet juuresrieskat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Pienet juuresrieskat

Pienet juuresrieskat

Valmista pieniä rieskasia keittojen ja salaattien seuraksi tai nauti väli- tai iltapalana. Itse tehdyt rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset30 kpl

30 kpl
1 pussi (500 g)
pakastettua lanttusosetta tai porkkanasosetta
1 prk (200 g)
1 dl
½ dl
½ dl
siirappia
3 dl (150 g)
6 ½ dl
sämpyläjauhoja
1 tl
suolaa
1 ½ tl
leivinjauhetta

Ohje

  1. Sulata pakastesose. Sekoita siihen kaikki aineet, lisää kuivat aineet seoksena
  2. Nostele leivinpaperin päälle pellille taikinaa nokareina; ripota nokareiden alle hiukan jauhoja. Taputtele halkaisijaltaan n. 8 cm:n rieskoiksi.
  3. Kypsennä 225 asteessa uunin keskiosassa n. 17 min tai kunnes ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä.
  4. Rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
23 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›