Siirry sisältöön
Pienet juuresrieskat

Pienet juuresrieskat

Valmista pieniä rieskasia keittojen ja salaattien seuraksi tai nauti väli- tai iltapalana. Itse tehdyt rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä.

Pienet juuresrieskat

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 pussi (500 g) pakastettua lanttusosetta tai porkkanasosetta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
    Valio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
    Valio kermaviili 200 g laktoositon
  • 1 dl
    Valio Eila® maitojuomaa
    Valio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
    Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
  • ½ dl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ dl siirappia
  • 150 g (3 dl)
    Valio kevyempi pizzajuusto raastetta 17%
    Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio kevyempi pizzajuustoraaste on kevyempi vaihtoehto esimerkiksi pizzan päälle.…
    Valio kevyempi pizzajuusto 17 % e400 g raaste
  • 6½ dl sämpyläjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1½ tl leivinjauhetta

Ohje

  1. Sulata pakastesose. Sekoita siihen kaikki aineet, lisää kuivat aineet seoksena
  2. Nostele leivinpaperin päälle pellille taikinaa nokareina; ripota nokareiden alle hiukan jauhoja. Taputtele halkaisijaltaan n. 8 cm:n rieskoiksi.
  3. Kypsennä 225 asteessa uunin keskiosassa n. 17 min tai kunnes ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä.
  4. Rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 188 kcal
Proteiini 7,3 g
Hiilihydraatti 23 g
Rasva 6,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,4 g
Ravintokuitu 2,3 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search