
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni225°C
Arvostele
3.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (500 g) pakastettua lanttusosetta tai porkkanasosetta
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
-
1 dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
-
½ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ dl siirappia
-
150 g (3 dl)
Valio kevyempi pizzajuusto raastetta 17%Valmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio kevyempi pizzajuustoraaste on kevyempi vaihtoehto esimerkiksi pizzan päälle.…
- 6½ dl sämpyläjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1½ tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Sulata pakastesose. Sekoita siihen kaikki aineet, lisää kuivat aineet seoksena
- Nostele leivinpaperin päälle pellille taikinaa nokareina; ripota nokareiden alle hiukan jauhoja. Taputtele halkaisijaltaan n. 8 cm:n rieskoiksi.
- Kypsennä 225 asteessa uunin keskiosassa n. 17 min tai kunnes ovat saaneet väriä ja ovat kypsiä.
- Rieskat ovat parhaimmillaan samana päivänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
188 kcal
Proteiini
7,3 g
Hiilihydraatti
23 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
2,3 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa