Rapea kaurarieska

Rapea kaurarieska

Helpompaa ohjetta rieskoille saa etsiä! Tarjoile maukasta kaurarieskaa lämpimänä voin kanssa.

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
2 prk (à 200 g)
3/4 - 1 tl
suolaa
6 dl
kaurahiutaleita

Ohje

  1. Lisää kermaviiliin suola ja kaurahiutaleet. Voitele leivinpaperi ja pane se uunipellille.
  2. Levitä taikina pellille lastalla. Taputtele jauhotetulla kädellä tasaiseksi. Jaa leivinpyörällä paloiksi.
  3. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.

Vinkki

* Voit halutessasi myös leipoa pyöreitä yksittäisiä rieskoja. Tästä taikinasta saat 20 kpl, Ø n. 15 cm:n kokoisia rieskoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)