Rapea kaurarieska

Rapea kaurarieska

25 min
helppo
198 kcal / 100g
14
30

Helpompaa ohjetta rieskoille saa etsiä! Tarjoile maukasta kaurarieskaa lämpimänä voin kanssa.

Ainekset

1 uunipellillinen
2 prk (à 200 g)
3/4 - 1 tl
suolaa
6 dl
kaurahiutaleita

Ohje

  1. Lisää kermaviiliin suola ja kaurahiutaleet. Voitele leivinpaperi ja pane se uunipellille.
  2. Levitä taikina pellille lastalla. Taputtele jauhotetulla kädellä tasaiseksi. Jaa leivinpyörällä paloiksi.
  3. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.

Vinkki

* Voit halutessasi myös leipoa pyöreitä yksittäisiä rieskoja. Tästä taikinasta saat 20 kpl, Ø n. 15 cm:n kokoisia rieskoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Suola
0,7 g
Ravintokuitu
3 g
Kalsium
91 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (25)

Nimetön8.5.2018 kello 16:24
Nopea rieska jonka ehtii pyöräyttää ennen kouluun lähtöä! Kiitän tästä ohjeesta
Nimetön29.10.2017 kello 20:03
Ihan mahtavia! Niin helppo ja nopea, enkä edes voidellut leivinpaperia. Tein ½ annosta ja tuli 8 kpl aika pieniä rieskoja, tuo koko ohjeen 20 taitaa olla vähän optimistinen...
Nimetön28.4.2017 kello 15:12
Laitoin rahkajogurttia kermaviilin tilalle sekä raastoin joukkoon vielä porkkanan ja tuli aivan erinomaisia & rapeita!