Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Rapea kaurarieska

Helpompaa ohjetta rieskoille saa etsiä! Tarjoile maukasta kaurarieskaa lämpimänä voin kanssa.

Rapea kaurarieska
Rapea kaurarieska

Ainesosat

uunipellillinen

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 prk (à 200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g
  • ¾-1 tl suolaa
  • 6 dl kaurahiutaleita

Ohje

  1. Lisää kermaviiliin suola ja kaurahiutaleet. Voitele leivinpaperi ja pane se uunipellille.
  2. Levitä taikina pellille lastalla. Taputtele jauhotetulla kädellä tasaiseksi. Jaa leivinpyörällä paloiksi.
  3. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.

Vinkki

Voit halutessasi myös leipoa pyöreitä yksittäisiä rieskoja. Tästä taikinasta saat 20 kpl, Ø n. 15 cm:n kokoisia rieskoja.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 216 kcal
Proteiini 7 g
Hiilihydraatti 24,6 g
Rasva 8,9 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 3,7 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search