Rapea kaurarieska

Rapea kaurarieska
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Rapea kaurarieska

Rapea kaurarieska

Helpompaa ohjetta rieskoille saa etsiä! Tarjoile maukasta kaurarieskaa lämpimänä voin kanssa.

Valmistusaika

Työaika
10 min
uunissa
15 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

44 arvostelua

Ainekset1 uunipellillinen

1 uunipellillinen
2 prk (à 200 g)
3/4 - 1 tl
suolaa
6 dl
kaurahiutaleita

Ohje

  1. Lisää kermaviiliin suola ja kaurahiutaleet. Voitele leivinpaperi ja pane se uunipellille.
  2. Levitä taikina pellille lastalla. Taputtele jauhotetulla kädellä tasaiseksi. Jaa leivinpyörällä paloiksi.
  3. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa n. 15 min tai kunnes kypsiä.
Vinkki

Vinkki

* Voit halutessasi myös leipoa pyöreitä yksittäisiä rieskoja. Tästä taikinasta saat 20 kpl, Ø n. 15 cm:n kokoisia rieskoja.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›