
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni250°C
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
15 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 3 (270 g) porkkanaa
-
5 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- ½ dl siirappia
- 2 tl suolaa
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 9 dl hiivaleipävehnäjauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
Jaa resepti
Ohje
- Raasta porkkanat hienoksi. Sekoita kaikki aineet keskenään. Nosta leivinpaperille märällä lusikalla taikinaa ja tasoita Ø 10 cm:n rieskoiksi.
- Kypsennä 250 asteessa n. 15 min.
- Lado rieskat päällekkäin ja peitä, jotta ne pehmiävät. Syö lämpiminä tai lämmitä ennen tarjoilua esim. mikroaaltouunissa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
32,9 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa