Puoloffee panna cotta

Puoloffee panna cotta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Puoloffee panna cotta

Puoloffee panna cotta

Kaipaatko joulupyötään helppoa, mutta näyttävää jälkiruokaa? Tässä panna cottassa yhdistää kotimainen puolukka, kinuski ja pipari ihanan herkullisella tavalla. Jälkiruoka on helppo valmistaa jo etukäteen jääkaappiin odottamaan, joten se on myös seurustelusta nauttivan kokin mieleen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jääkaapissa
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ½
liivatelehteä
1 prk (2,5 dl)
1 tl
kanelia
1 dl

Puolukkahillo

100 g
puolukkaa
½ dl
hillosokeria
2 tl
vaniljasokeria

Pinnalle

2
piparkakkua murennettuna
kermatoffee - makeisia , Omar kuutioina

Ohje

  1. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
  2. Kiehauta kerma kattilassa. Sulata joukkoon liotetut liivatteet. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
  3. Lisää kaneli ja jogurtti. Kaada annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 2 h.
  4. Keitä puolukoita ja hillosokeria n. 10 min keskilämmöllä. Mausta lopuksi vaniljasokerilla,
  5. Lusikoi jäähtynyt puolukkahilloke panna cotan päälle. Viimeistele piparimurulla ja toffeekuutioilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
210 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.