Puoloffee panna cotta

Puoloffee panna cotta
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Puoloffee panna cotta

Puoloffee panna cotta

Kaipaatko joulupyötään helppoa, mutta näyttävää jälkiruokaa? Tässä panna cottassa yhdistää kotimainen puolukka, kinuksi ja pipari ihanan herkullisella tavalla. Jälkiruoka on helppo valmistaa jo etukäteen jääkaappiin odottamaan, joten se on myös seurustelusta nauttivan kokin mieleen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
jääkaapissa
2 h
Yhteensä
2 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 ½
liivatelehteä
1 prk (2,5 dl)
1 tl
kanelia
1 dl

Puolukkahillo

100 g
puolukkaa
½ dl
hillosokeria
2 tl
vaniljasokeria

Pinnalle

2
piparkakkua murennettuna
kermatoffee - makeisia , Omar kuutioina

Ohje

  1. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
  2. Kiehauta kerma kattilassa. Sulata joukkoon liotetut liivatteet. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
  3. Lisää kaneli ja jogurtti. Kaada annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 2 h.
  4. Keitä puolukoita ja hillosokeria n. 10 min keskilämmöllä. Mausta lopuksi vaniljasokerilla,
  5. Lusikoi jäähtynyt puolukkahilloke panna cotan päälle. Viimeistele piparimurulla ja toffeekuutioilla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
224 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›