
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
Arvostele
4.17
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ liivatelehteä
-
1 prk (2,5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
- 1 tl kanelia
-
1 dl
Valio A+™ luonnonjogurttiaValio A+™ luonnonjogurtti on pehmeää ja ihanan täyteläistä jogurttia monipuoliseen käyttöön. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi…
Puolukkahillo
- 100 g puolukkaa
- ½ dl hillosokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Pinnalle
- 2 piparkakkua murennettuna
- 0 kg kermatoffee - makeisia, Omar, kuutioina
Jaa resepti
Ohje
- Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
- Kiehauta kerma kattilassa. Sulata joukkoon liotetut liivatteet. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
- Lisää kaneli ja jogurtti. Kaada annosmaljoihin ja anna hyytyä jääkaapissa väh. 2 h.
- Keitä puolukoita ja hillosokeria n. 10 min keskilämmöllä. Mausta lopuksi vaniljasokerilla,
- Lusikoi jäähtynyt puolukkahilloke panna cotan päälle. Viimeistele piparimurulla ja toffeekuutioilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
2,3 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,6 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- kermatoffee - makeisia