Siirry sisältöön
Talvikäpy

Sesonki

Joulu 2023

Yksi tykkää joulusta herkullisen jouluruoan vuoksi. Toinen rakastaa joulunajan rauhallista tunnelmaa. Kolmas taas nauttii siitä, että kerrankin on aikaa käpertyä viltin alle lukemaan hyvää kirjaa.


Juustokranssi

Juustot kruunaavat joulupöydän

Joulun ajan juhlapöydät kruunataan kotimaisilla juustoilla. Mutta miten koota onnistunut juustotarjotin? Mitä tarkoittaa juuston temperoituminen? Ja minkälaisia lisukkeita juustojen kanssa kannattaa tarjoilla? Kurkkaa juustoisimmat ideat ja selvitä myös juustohoroskooppisi.Etsitkö ideoita pikkujouluihin?

Hyvät tarjoilut viimeistelevät myös joulua edeltävät juhlat. Valmista helppoja pikkusuolaisia, leivo jouluinen kakku tai kokoa herkullinen juustotarjotin. Pikkujoulujuomina maistuvat jouluiset cocktailit ja alkoholittomat mocktailit. Testaa myös pikkujoulupersoonasi!

Pikkujoulut


Persimonrisotto

Herkullista kasvisruokaa joulupöytään

Pohditko, mitä tarjota joulupöydässä kinkun sijaan? Entä miten korvata joulun kalapöydän antimet? Tässä reseptit joulun maukkaimpiin kasvisherkkuihin!Glögi ja muut juhlajuomat

Kuppi kuumaa ja mausteista glögiä lämmittää ihanasti. Jos haluat vaihtelua glögihetkiin, mausta glögiä oman makusi mukaan tai valmista glögistä herkullinen glögimocktail.

Glögi tonicBataattisoselaatikko

Poimi talteen uuni-optimoitu joulumenu

Pohditko jouluruokien valmistuksen sähkönkulutusta? Näillä vinkeillä otat kaiken hyödyn uunin lämmöstä ja valmistat jouluherkut energiatehokkaasti!Hyvää, herkullista ja leppoisaa joulua!

Search