Siirry sisältöön
Joulun ruokalahjat lämmittävät

Sesonki

Joulun ruokalahjat lämmittävät

Itse tehdyt ruokalahjat ovat herkullinen tapa muistaa sukulaisia, ystäviä, työkavereita ja opettajia. Viimeistele ruokalahja kauniilla pakkauksella ja kortilla, johon voit kirjoittaa jouluntoivotusten lisäksi myös reseptin.

Kinuski-karpalofudge

Itse tehtyjä makeisia joululahjaksi

Joulun makein ruokalahja on tietysti purkillinen itse tehtyjä joulukarkkeja! Katso ohjeet suussasulaviin kermakaramelleihin, fudgeihin, marmeladeihin sekä perinteisiin tryffeleihin tai yllätä ystävä herkullisella suklaasalamilla.

Punajuuri-saaristolaisleipä

Leivo lahjaksi mehevää leipää

Taatusti maistuvia joululeipiä ovat saaristolaisleipä, puolukkainen mallasleipä ja useita päiviä mehevänä säilyvä joululeipä. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavaa lahjansaajaa ilahduttaa gluteeniton joululeipä. Halutessasi voit lisätä lahjaan mukaan puisen voiveitsen.

Vegaaninen taatelikakku

Kuivakakut ovat hyviä lahjaleivonnaisia

Kuivakakut kestävät säilytystä jopa kuukauden ajan ja maut vain syvenevät säilytyksen aikana. Kääri lahjaksi tarkoitettu kuivakakku sellofaaniin ja sido kauniilla nauhalla. Jääkaapissa kuivakakku säilyy noin viikon. Taatelikakku, englantilainen hedelmäkakku tai vegaaninen maustekakku ovat kaikki pullollaan joulun makuja.

Vai kokonainen korillinen herkkuja?

Jouluinen herkkukori on ihana lahja, josta on helppo tehdä lahjansaajan näköinen. Ruokalahja ilahduttaa myös opettajaa lukukauden päätteeksi. Kokosimme ideat kolmeen erilaiseen herkkukoriin. Poimi vinkit ja yllätä lahjansaaja herkullisesti!

Puolukkahillo

Anna lahjaksi itse tehtyä hilloa

Hillot ja hillokkeet maistuvat joulun juustojen seurana. Pienikin purkki riittää hyvin lahjaksi, sillä voimakkaan makuisia hillokkeita käytetään usein vain pieni määrä kerrallaan. Kaunis hillopurkki ei välttämättä koristeluja kaipaa, mutta halutessasi voit kietaista ympärille vielä soman nauhan.

Täyteläinen sinappi

Joulusinappi on perinteinen ruokalahja

Itse tehty sinappi ilahduttaa joulupöydässä kinkun kaverina. Sinapin ohje on helppo, joten kokeile rohkeasti. Kokeile AURA® juustolla, basilikalla tai savuporotuorejuustolla maustettuja versiota tai valmista luumuinen joulusinappi, joka hurmaa jokaisen joulun ystävän. Viimeistele lahja kortilla, johon kirjoitat sinapin ohjeen.Search