Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 dl hapankirsikoita (säilyke)
- 2 dl kotimaisia pakastevadelmia
- 1 rkl vaniljasokeria
Lisäksi
-
0 kg
Valio Alppi Kreivi® juustoaPitkään kypsytetty Valio Alppi Kreivi® on tuhti ja moniulotteinen vuoristojuusto, jota juustomestarimme ovat kypsyttäneet vähintään…
-
0 kg
Valio Keisarinna® juustoaValio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
Jaa resepti
Ohje
- Valituta hapankirsikat ja siirrä kulhoon. Lisää pakastevadelmat kohmeisina. Muussaa kevyesti lusikalla ja mausta vaniljasokerilla.
- Tarjoile tuorehilloa viileänä huoneenlämpöisten juustojen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
78 kcal
Proteiini
0,8 g
Hiilihydraatti
16,9 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Alppi Kreivi® juustoa
- Valio Keisarinna® juustoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.