Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g perunoita
- 2 rkl tryffeliöljyä
- 1 tl sormisuolaa
Lisäksi
- 2 rkl tuoretta lehtipersiljaa
-
0 kg
Valio Keisarinna® juustoa raastettunaValio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat ja leikkaa tikkuperunoiksi uunipellille leivinpaperin päälle.
- Pirskota pinnalle tryffeliöljy ja sormisuola.
- Paista uunissa kiertoilmatoiminnolla 225 asteessa n. 30 min.
- Viimeistele valmiit perunat lehtipersiljalla ja hienoksi raastetulla juustolla. Saat juustosta hienoa pienirakeista raastetta pakastamalla palan juustoa ja raastamalla sen jäisenä raastimen pienellä terällä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
105 kcal
Proteiini
1,5 g
Hiilihydraatti
12,3 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Keisarinna® juustoa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.