Puolukkahillo

Puolukkahillo
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Puolukkahillo

Puolukkahillo

Vähäsokerisen, mutta erityisen maukkaan ja hyvin säilyvän puolukkahillon saat käyttämällä luomupuolukkamehua hillon makeutuksessa ja chiansiemeniä hillon jämäköitymiseen. Mikäli kaipaat enemmän makeutta, voit lisätä hilloon hiukan hillosokeria.

Valmistusaika

Työaika
40 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset8 dl

8 dl
500 g (1 l)
puolukkaa
2 dl
1 rkl
chia-siemeniä
2 tl
vaniljasokeria

Ohje

  1. Mittaa kattilaan puhdistetut marjat, mehu ja siemenet. Kuumenna kiehuvaksi.
  2. Keitä hilloa miedolla lämmöllä ilman kantta muutaman kerran sekoittaen n. 30 min. Lisää lopuksi vaniljasokeri.
  3. Jaa hillo kuumana desinfioituihin lasipurkkeihin tai -tölkkeihin.
  4. Sulje heti ja anna jäähtyä, jolloin purkkeihin muodostuu umpio ja hillo säilyy hyvin.
Vinkki

Vinkki

Kuumana hillo on hiukan juoksevaa, mutta jäähtyessään se tanakoituu.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
53 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›