Siirry sisältöön
Puolukkainen rahka

Puolukkainen rahka

Maustetusta rahkasta, vispikermavaahdosta ja puolukoista syntyy helppo ja maukas puolukkarahka.

Puolukkainen rahka

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön vispikermaa
    Valio laktoositon vispikerma on parhaimmillaan vaahdotettuna leivonnassa, kakkujen koristelussa ja jälkiruoissa. Erityisen hyvin se sopii…
    Valio vispikerma 2 dl UHT laktoositon
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön maustettua rahkaa luumu-kaneli
  • ½ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 dl (180 g) puolukoita

Pinnalle

  • 5 (50 g) hapankorppuja jauhettuna

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Lisää maustettu rahka sekä sokeroidut ja kevyesti survotut puolukat. Sekoita.
  3. Anna maustua hetkisen ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle esim. monitoimikoneessa murskattua hapankorppua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal
Proteiini 1,5 g
Hiilihydraatti 15 g
Rasva 11,6 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search