Puolukkainen rahka

Puolukkainen rahka

Maustetusta rahkasta, vispikermavaahdosta ja puolukoista syntyy helppo ja maukas puolukkarahka.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 prk (2 dl)
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa luumu-kaneli

tai 1 prkValio maustettua rahkaa vanilja
½ dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
3 dl
puolukoita

Pinnalle

5 kpl (50 g)
hapankorppuja jauhettuna

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Lisää maustettu rahka sekä sokeroidut ja kevyesti survotut puolukat. Sekoita.
  3. Anna maustua hetkisen ennen tarjoilua. Ripottele pinnalle esim. monitoimikoneessa murskattua hapankorppua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
61 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›