Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Uunikarviaishillo

Uunissa paahdettu karviaishillo on herkullinen lisäke niin juustoille, jogurtille kuin kaurapuurollekin. Karviaishilloa voi hyvin käyttää myös kakkujen ja kääretorttujen täytteenä. Ohjeella syntyy miedosti makea hillo, joka kannattaa pakastaa pidempään säilytettäessä.

Uunikarviaishillo
Uunikarviaishillo

Ainesosat

dl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g karviaisia
  • 1 dl hillosokeria
  • 2 vartta tuoretta rosmariinia
  • 1 vaniljatanko

Tarjoiluun


Ohje

  1. Mittaa ainekset uunivuokaan. Lisää rosmariinin varret sekä vaniljatanko halkaistuna ja siemenet kaavittuna.
  2. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 45 min. Poista rosmariininoksat ja vaniljatanko. Mikäli pidä voimakkaammasta rosmariinin mausta, irrottele rosmariinin lehdet hillon joukoon.
  3. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella.
  4. Tarjoa temperoidun Valio Salaneuvos® juuston kanssa.

Vinkki

Hillo säilyy puhtaassa purkissa jääkaapissa useamman viikon verran.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal
Proteiini 0,9 g
Hiilihydraatti 19,7 g
Rasva 0,4 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 2,8 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Salaneuvos® Vanhempi juustoa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search