Uunikarviaishillo

Uunikarviaishillo

Uunissa paahdettu karviaishillo on herkullinen lisäke niin juustoille, jogurtille kuin kaurapuurollekin. Karviaishilloa voi hyvin käyttää myös kakkujen ja kääretorttujen täytteenä. Ohjeella syntyy miedosti makea hillo, joka kannattaa pakastaa pidempään säilytettäessä.

Ainekset5 dl

5 dl
1 l (500 g)
karviaisia
1 dl
hillosokeria
2 vartta
tuoretta rosmariinia
1
vaniljatanko

Tarjoiluun

Ohje

  1. Mittaa ainekset uunivuokaan. Lisää rosmariinin varret sekä vaniljatanko halkaistuna ja siemenet kaavittuna.
  2. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 45 min. Poista rosmariininoksat ja vaniljatanko. Mikäli pidä voimakkaammasta rosmariinin mausta, irrottele rosmariinin lehdet hillon joukoon.
  3. Soseuta halutessasi sauvasekoittimella.
  4. Tarjoa temperoidun Valio Salaneuvos® juuston kanssa.

Vinkki

Hillo säilyy puhtaassa purkissa jääkaapissa useamman viikon verran.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
94 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,0 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›