Uunissa paahdettu karviaishillo on herkullinen lisäke niin juustoille, jogurtille kuin kaurapuurollekin. Karviaishilloa voi hyvin käyttää myös kakkujen ja kääretorttujen täytteenä. Ohjeella syntyy miedosti makea hillo, joka kannattaa pakastaa pidempään säilytettäessä.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
1 l (500 g) | karviaisia |
1 dl | hillosokeria |
2 vartta | tuoretta rosmariinia |
1 | vaniljatanko |
Tarjoiluun | |
---|---|
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.