Pinaatti-sitruunauunilohi

Pinaatti-sitruunauunilohi

Uunilohi on suomalaisten suosikkiruoka vuodesta toiseen . Tällä ohjeella valmistat helposti herkullisen uunilohen, jossa kala ja muhennetut pinaatit syntyvät näppärästi samassa vuoassa.

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (n. 700 g)
kirjolohifilee
¼ tl
suolaa
100 g
babypinaattia
1 prk (2,5 dl)
½ prk (à 180 g)

Ohje

  1. Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla.
  2. Huuhtele ja kuivaa pinaatit tarvittaessa, nostele kalan päälle. Kaada ruokakerma vuokaan. Murenna pinnalle salaattijuustoa. Peitä vuoka väljästi foliolla.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä. Paistoaika riippuu kirjolohifileen paksuudesta.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g
Kalsium
124 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›