
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.4
tähteä viidestä
10 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (n. 700 g) kirjolohifilee
- ¼ tl suolaa
- 100 g babypinaattia
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
-
½ prk (à 180 g)
Valio salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla.
- Huuhtele ja kuivaa pinaatit tarvittaessa, nostele kalan päälle. Kaada ruokakerma vuokaan. Murenna pinnalle salaattijuustoa. Peitä vuoka väljästi foliolla.
- Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä. Paistoaika riippuu kirjolohifileen paksuudesta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
11,7 g
Hiilihydraatti
1,6 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,3 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa