Siirry sisältöön
Pinaatti-sitruunauunilohi

Pinaatti-sitruunauunilohi

Uunilohi on suomalaisten suosikkiruoka vuodesta toiseen . Tällä ohjeella valmistat helposti herkullisen uunilohen, jossa kala ja muhennetut pinaatit kypsyvät näppärästi samassa vuoassa.

Pinaatti-sitruunauunilohi

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Nosta kirjolohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla.
  2. Huuhtele ja kuivaa pinaatit tarvittaessa, nostele kalan päälle. Kaada ruokakerma vuokaan. Murenna pinnalle salaattijuustoa. Peitä vuoka väljästi foliolla.
  3. Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä. Paistoaika riippuu kirjolohifileen paksuudesta.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 11,7 g
Hiilihydraatti 1,6 g
Rasva 9,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,3 g
Ravintokuitu 0,1 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search