Jalapeno-kalaa foliossa

Jalapeno-kalaa foliossa
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Jalapeno-kalaa foliossa

Jalapeno-kalaa foliossa

Mausta vaalea kala - kuha, ahven, siika - rohkeasti jalapenolla. Maukkaat kala-annokset valmistuvat kotiuunissasi tai pihalla grillin lämmössä.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 500 g
kalafileitä , esim. kuhaa tai ahventa
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tlk (410/200 g)
minimaissintähkiä suolaliemessä
1 tlk (227/140 g)
ananasrenkaita
2 (200 g)
tomaattia
1 dl
tuoretta korianteria tai basilikaa
1 dl ( n. 50 g)
jalapenoa viipaleina
½ prk (à 250 g)
nachoksia

Ohje

  1. Leikkaa foliokäärettä varten neljä suorakaiteen muotoista foliopalaa ja neljä folioita hieman pienempää leivinpaperipalaa. Aseta leivinpaperit folioiden päälle.
  2. Poista kalafileistä ruodot. Aseta kalafileet (yksi tai useampi per nyytti) leivinpaperien päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valuta minimaissintähkät ja ananakset, leikkaa ne paloiksi. Poista tomaateista siemenet ja paloittele kuutioiksi. Hienonna yrtti.
  4. Levitä kalafileiden päälle kasvikset ja yrtti. Lusikoi päälle Koskenlaskija. Taittele foliopäädyt tiiviisti kiinni, jätä saumapuoli ylöspäin.
  5. Kypsennä grillissä tai uunissa 225 asteessa 15 - 20 min. Tarkista kypsyys.
  6. Tarjoa nachosten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›