Jalapeno-kalaa foliossa

Jalapeno-kalaa foliossa

40 min
helppo
89 kcal / 100g
2
3

Mausta vaalea kala - kuha, ahven, siika - rohkeasti jalapenolla. Maukkaat kala-annokset valmistuvat kotiuunissasi tai pihalla grillin lämmössä.

Ainekset

4 annosta
n. 500 g
kalafileitä , esim. kuhaa tai ahventa
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tlk (410/200 g)
minimaissintähkiä suolaliemessä
1 tlk (227/140 g)
ananasrenkaita
2 (200 g)
tomaattia
1 dl
tuoretta korianteria tai basilikaa
1 dl ( n. 50 g)
jalapenoa viipaleina
½ prk (à 250 g)
nachoksia

Ohje

  1. Leikkaa foliokäärettä varten neljä suorakaiteen muotoista foliopalaa ja neljä folioita hieman pienempää leivinpaperipalaa. Aseta leivinpaperit folioiden päälle.
  2. Poista kalafileistä ruodot. Aseta kalafileet (yksi tai useampi per nyytti) leivinpaperien päälle. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valuta minimaissintähkät ja ananakset, leikkaa ne paloiksi. Poista tomaateista siemenet ja paloittele kuutioiksi. Hienonna yrtti.
  4. Levitä kalafileiden päälle kasvikset ja yrtti. Lusikoi päälle Koskenlaskija. Taittele foliopäädyt tiiviisti kiinni, jätä saumapuoli ylöspäin.
  5. Kypsennä grillissä tai uunissa 225 asteessa 15 - 20 min. Tarkista kypsyys.
  6. Tarjoa nachosten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
4 g
Suola
0,5 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
82 mg
D-vitamiini
5 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)