Kesäkurpitsa-maissipannu

Kesäkurpitsa-maissipannu

15 min
helppo
109 kcal / 100g
1
0

Kesäkurpitsa on hyvä arkiruokien raaka-aine, sillä se kypsyy nopeasti ja sitä on saatavilla ympäri vuoden. Kesäkurpitsa-maissipannu sopii lisäkkeeksi liha- tai kalaruoille tai kasvisruoaksi sellaisenaan.

Ainekset

4 annosta
2 (500 g)
kesäkurpitsaa
2 rkl
1 pussi
pakastemaissia
mustapippuria
1 pussi (150 g)
½ dl
tuoreita yrttejä , esim. persiljaa, basilikaa tai kirveliä hienonnettuna

Ohje

  1. Paloittele kesäkurpitsa. Kypsennä kuumalla pannulla Oivariinissa nopeasti kesäkurpitsa ja maissi. Mausta pippurilla.
  2. Lisää AURA muru. Kuumenna kunnes juusto sulaa hieman. Lisää yrtit.
  3. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
8 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
84 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)