Paistettu kala

Paistettu kala

20 min
keskitaso
99 kcal / 100g
1
0

Kalaa suositellaan syötäväksi ainakin kahdesti viikossa eri kalalajeja vaihdellen.

Ainekset

4 annosta
600 g
ruodotonta kalafileetä (kuhaa, siikaa, kirjolohta tai ahventa)
suolaa
mustapippuria myllystä tai ripaus jauhettua mustapippuria

Paistamiseen

Ohje

  1. Ruskista voi pannulla kauniin vaalean ruskeaksi. Lisää kalafileitä pannulle paistumaan. Täytä kerrallaan korkeintaan 2/3 pannun pinta-alasta.
  2. Paista kalafileet kypsiksi kummaltakin puolelta. Ripota fileille suolaa. Pidä paistetut kalat lämpiminä esim. folion alla
  3. Tarjoa Ohra-sienilisäkkeen kanssa.
Lisukkeeksi
Ohra-sienilisäke
50 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
3 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
96 mg
D-vitamiini
11 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)