Paistettu kala

Paistettu kala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Paistettu kala

Paistettu kala

Kalaa suositellaan syötäväksi ainakin kahdesti viikossa eri kalalajeja vaihdellen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
ruodotonta kalafileetä (kuhaa, siikaa, kirjolohta tai ahventa)
suolaa
mustapippuria myllystä tai ripaus jauhettua mustapippuria

Paistamiseen

Ohje

  1. Ruskista voi pannulla kauniin vaalean ruskeaksi. Lisää kalafileitä pannulle paistumaan. Täytä kerrallaan korkeintaan 2/3 pannun pinta-alasta.
  2. Paista kalafileet kypsiksi kummaltakin puolelta. Ripota fileille suolaa. Pidä paistetut kalat lämpiminä esim. folion alla
  3. Tarjoa Ohra-sienilisäkkeen kanssa.
Lisukkeeksi
Ohra-sienilisäke
50 min

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›