Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Täytetyt jauhelihapihvit eli arkinen Cordon Bleu

Perinteisesti Cordon Bleu eli Sveitsinleike on vasikanpaistista valmistettu paneroitu pihvi, joka täytetään kinkulla ja Emmentaljuustolla. Arkisempi versio syntyy nopeasti naudanjauhelihasta ja tuhdin viherpippurisesta Koskenlaskija sulatejuustosta. Herkullisen tuhti pihvi on vain puolen tunnin päässä nauttimisesta!

Täytetyt jauhelihapihvit eli arkinen Cordon Bleu
Täytetyt jauhelihapihvit eli arkinen Cordon Bleu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Paistamiseen


Ohje

  1. Jaa jauheliha neljään osaan ja taputtele leivinpaperin päällä ohuiksi levyiksi. Mausta suolalla.
  2. Laita levyjen keskelle puolikas viipale kinkkua (kinkku tulisi olla pienempi kuin jauhelihalevy), n. 1 cm:n paksuinen viipale Koskenlaskijaa ja toinen puolikas kinkkuviipale.
  3. Nostele jauhelihalevyn reunat täytteiden päälle ja muotoile pihviksi.
  4. Paista keskilämmöllä kannen alla rasvassa molemmin puolin n. 5 min. Anna vetäytyä 5. min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 184 kcal
Proteiini 19,4 g
Hiilihydraatti 0 g
Rasva 12 g
Tyydyttynyt rasva 6,3 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search