Täytetyt jauhelihapihvit eli arkinen Cordon Bleu

Täytetyt jauhelihapihvit eli arkinen Cordon Bleu
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Täytetyt jauhelihapihvit eli arkinen Cordon Bleu

Täytetyt jauhelihapihvit eli arkinen Cordon Bleu

Perinteisesti Cordon Bleu eli Sveitsinleike on vasikanpaistista valmistettu paneroitu pihvi, joka täytetään kinkulla ja Emmentaljuustolla. Arkisempi versio syntyy nopeasti naudanjauhelihasta ja tuhdin viherpippurisesta Koskenlaskija sulatejuustosta. Herkullisen tuhti pihvi on vain puolen tunnin päässä nauttimisesta!

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1414 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
½ tl
suolaa
4 viipaletta
palvikinkkua
½ pkt (à 250 g)

Paistamiseen

Ohje

  1. Jaa jauheliha neljään osaan ja taputtele leivinpaperin päällä ohuiksi levyiksi. Mausta suolalla.
  2. Laita levyjen keskelle puolikas viipale kinkkua (kinkku tulisi olla pienempi kuin jauhelihalevy), n. 1 cm:n paksuinen viipale Koskenlaskijaa ja toinen puolikas kinkkuviipale.
  3. Nostele jauhelihalevyn reunat täytteiden päälle ja muotoile pihviksi.
  4. Paista keskilämmöllä kannen alla rasvassa molemmin puolin n. 5 min. Anna vetäytyä 5. min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
19 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.