
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPERUSJAUHELIHAPIHVIT
-
1 prk (200 g)
Valio Eila® kermaviiliäValio laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi.…
- ½ dl korppujauhoja
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 (200 g) iso sipuli
- 1 kananmuna
- 1 tl pippurisekoitusta
- 1 tl suolaa
Pinnalle
- 2 tl korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Aloita jauhelihapihvien valmistaiminen sekoittamalla kermaviiliin korppujauhot. Anna turvota n. 10 min.
- Lisää jauheliha, hienonnettu sipuli, muna ja mausteet. Sekoita hyvin.
- Muotoile taikinasta pihvejä leivinpaperille uunipellille. Ripottele jauhelihapihvien pinnalle korppujauhoja.
- Paista jauhelihapihvit uunin keski/yläosassa 225 asteessa 20 - 25 min tai kunnes kypsiä.
JUUSTOISET JAUHELIHAPIHVIT
- Lisää jauhelihapihvien taikinaan 1 pussi (130 g) Valio Mustaleima™ raastetta. Käytä suolaa vain 1/2 tl.
LINDSTRÖMIN PIHVIT
- Lisää jauhelihapihvien taikinaan 2 1/2 dl (250 g) etikkapunajuuriraastetta + 2 rkl kapriksia hienonnettuna + 2 tl perunajauhoja. Käytä suolaa 1 1/2 tl.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
6,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa