Lindströminpihvit

Lindströminpihvit

Punaiset lindströminpihvit ovat maukas vaihtoehto perinteisille jauhelihapihveille.

Ainekset12 kpl

12 kpl
1 prk (200 g)
1 dl
korppujauhoja
1
sipuli
1 rkl
500 g
jauhelihaa
1
kananmuna
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
3 dl
etikkapunajuurta hienonnettuna
1 rkl
kapriksia hienonnettuna

Paistamiseen

Ohje

  1. Yhdistä kermaviiliin korppujauhot. Anna turvota n. 15 min.
  2. Hienonna sipuli ja paista voissa pehmeäksi. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä. Paista ne uunissa 200 asteessa n. 15 min.
  4. Ripottele pihvien päälle sormisuolaa. Tarjoa paistettujen sipulirenkaiden ja perunamuusin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›