Helpot jauhelihapihvit

Helpot jauhelihapihvit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Helpot jauhelihapihvit

Helpot jauhelihapihvit

Jauhelihamureketaikinasta voit tehdä lihapullat ja -pihvit sekä murekkeen. Mureketaikinaa on helppo varioida oman maun mukaan.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
1111 arvostelua

Ainekset10 kpl

10 kpl
1 prk (200 g)
½ dl
korppujauhoja
1 - 2 (200 g)
sipulia
1
valkosipulin kynsi
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1
kananmuna
½ dl
tuoreita yrttejä
¾ tl
suolaa
¾ tl
pippurisekoitusta

Pinnalle

n. 1 rkl
korppujauhoja

Ohje

  1. Yhdistä kermaviili ja korppujauhot. Anna seoksen turvota n. 15 min.
  2. Hienonna sipulit. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Laita leivinpaperille pellille. Ripota pinnalle hiukan korppujauhoja.
  4. Paista 225 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.