Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.16
tähteä viidestä
19 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl korppujauhoja
- 1-2 sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 kananmuna
- ½ dl tuoreita yrttejä
- ¾ tl suolaa
- ¾ tl pippurisekoitusta
Pinnalle
- 1 rkl korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kermaviili ja korppujauhot. Anna seoksen turvota n. 15 min.
- Hienonna sipulit. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
- Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Laita leivinpaperille pellille. Ripota pinnalle hiukan korppujauhoja.
- Paista 225 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.