Helpot jauhelihapihvit

Helpot jauhelihapihvit

Jauhelihamureketaikinasta voit tehdä lihapullat ja -pihvit sekä murekkeen. Mureketaikinaa on helppo varioida oman maun mukaan.

40 min
helppo
116 kcal / 100g
6
7

Ainekset10 kpl

10 kpl
1 prk (200 g)
½ dl
korppujauhoja
1 - 2 (200 g)
sipulia
1
valkosipulin kynsi
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1
kananmuna
½ dl
tuoreyrttiseosta
¾ tl
suolaa
¾ tl
pippurisekoitusta

Pinnalle

n. 1 rkl
korppujauhoja

Ohje

  1. Yhdistä kermaviili ja korppujauhot. Anna seoksen turvota n. 15 min.
  2. Hienonna sipulit. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Laita leivinpaperille pellille. Ripota pinnalle hiukan korppujauhoja.
  4. Paista 225 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
116 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)