Siirry sisältöön
Helpot jauhelihapihvit

Helpot jauhelihapihvit

Jauhelihamureketaikinasta voit tehdä lihapullat ja -pihvit sekä murekkeen. Mureketaikinaa on helppo varioida oman maun mukaan.

Helpot jauhelihapihvit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio kermaviiliä
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio kermaviili 200 g
  • ½ dl korppujauhoja
  • 1-2  sipulia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 kananmuna
  • ½ dl tuoreita yrttejä
  • ¾ tl suolaa
  • ¾ tl pippurisekoitusta

Pinnalle

  • 1 rkl korppujauhoja

Ohje

  1. Yhdistä kermaviili ja korppujauhot. Anna seoksen turvota n. 15 min.
  2. Hienonna sipulit. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Laita leivinpaperille pellille. Ripota pinnalle hiukan korppujauhoja.
  4. Paista 225 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal
Proteiini 10,8 g
Hiilihydraatti 4,7 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search