
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.08
tähteä viidestä
12 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 prk (200 g)
Valio kermaviiliäValio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
- ½ dl korppujauhoja
- 1-2 sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- 1 kananmuna
- ½ dl tuoreita yrttejä
- ¾ tl suolaa
- ¾ tl pippurisekoitusta
Pinnalle
- 1 rkl korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä kermaviili ja korppujauhot. Anna seoksen turvota n. 15 min.
- Hienonna sipulit. Yhdistä kaikki ainekset ja sekoita hyvin.
- Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Laita leivinpaperille pellille. Ripota pinnalle hiukan korppujauhoja.
- Paista 225 asteessa n. 20 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa