Siirry sisältöön
Jauhelihapihvit

Jauhelihapihvit

Helppoakin helpommat jauhelihapihvit valmistuvat vähistä aineksista. Jauhelihapihvien lisäkkeenä maistuvat perunamuusi ja raikas salaatti.

Jauhelihapihvit

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio kermaviili sopii monipuolisesti dippailuun, ruoanlaittoon ja kylmiin kastikkeisiin salaatin, uunilohen tai grilliruokien kaveriksi. Kermaviiliä…
    Valio kermaviili 200 g
  • 1 pussi (56 g) sipulikeittoaineksia
  • ½ dl korppujauhoja
  • 1 (100 g) sipuli
  • 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 kananmuna

Ohje

  1. Aloita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot. Anna turvota 5 - 10 min.
  2. Hienonna sipuli. Lisää se sekä jauheliha ja muna taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  3. Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin uunipellille.
  4. Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.
  5. Tarjoa jauhelihapihvit perunamuusin ja puolukoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal
Proteiini 11,2 g
Hiilihydraatti 3,8 g
Rasva 6,6 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search