Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto antaa jauhelihapihveille ihanaa makua ja mehevyyttä. Tarjoa jauhelihapihvit raikkaan yrttijogurtin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
55 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
150 g
400 g
naudan jauhelihaa
½ dl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Yrttijogurtti

2 dl
2 dl
tuoreita yrttejä , esim. persiljaa, ruohosipulia ja rosmariinia
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna suklatejuusto. Sekoita kaikki pihvien ainekset keskenään.
  2. Muotoile taikinasta 8 pihviä. Paista Oivariini rasvassa molemmin puolin, kunnes kypsä.
  3. Sekoita yrttijogurtin ainekset. Tarjoa pihvejä yrttijogurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
180 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.