Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto antaa jauhelihapihveille ihanaa makua ja mehevyyttä. Tarjoa jauhelihapihvit raikkaan yrttijogurtin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
150 g
400 g
naudan jauhelihaa
½ dl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Yrttijogurtti

2 dl
2 dl
tuoreita yrttejä , esim. persiljaa, ruohosipulia ja rosmariinia
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Raasta juusto hienoksi raasteeksi. Sekoita kaikki pihvien ainekset keskenään.
  2. Muotoile taikinasta 8 pihviä. Paista Oivariini rasvassa molemmin puolin, kunnes kypsä.
  3. Sekoita yrttijogurtin ainekset. Tarjoa pihvejä yrttijogurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›