Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

30 min
keskitaso
191 kcal / 100g
4
3

Savujuusto antaa jauhelihapihveille ihanaa makua ja mehevyyttä. Tarjoa jauhelihapihvit raikkaan yrttijogurtin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 dl
n. 25 g
vaaleaa leipää tai korppujauhoja
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
150 g
400 g
naudan jauhelihaa
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Yrttijogurtti

2 dl
2 dl
tuoreita yrttejä , esim. persiljaa, ruohosipulia ja rosmariinia
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Sekoita kulhossa turkkilainen jogurtti ja murennettu leipä (hieman kuivahtanut leipä käy ohjeeseen hyvin).
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Raasta juusto hienoksi raasteeksi. Sekoita kaikki pihvien ainekset keskenään.
  3. Muotoile taikinasta 8 pihviä. Paista Oivariini rasvassa molemmin puolin, kunnes kypsä.
  4. Sekoita yrttijogurtin ainekset. Tarjoa pihvejä keitettyjen perunoiden tai perunamuusin ja yrttijogurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
191 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
14 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
168 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)