Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto-jauhelihapihvit ja yrttijogurtti

Savujuusto antaa jauhelihapihveille ihanaa makua ja mehevyyttä. Tarjoa jauhelihapihvit raikkaan yrttijogurtin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

30 min
keskitaso
192 kcal / 100g
1
TehnytValio Koekeittiö
Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset4 annosta

4 annosta
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
150 g
400 g
naudan jauhelihaa
½ dl
1 tl
suolaa
mustapippuria myllystä

Yrttijogurtti

2 dl
2 dl
tuoreita yrttejä , esim. persiljaa, ruohosipulia ja rosmariinia
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa

Ohje

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Raasta juusto hienoksi raasteeksi. Sekoita kaikki pihvien ainekset keskenään.
  2. Muotoile taikinasta 8 pihviä. Paista Oivariini rasvassa molemmin puolin, kunnes kypsä.
  3. Sekoita yrttijogurtin ainekset. Tarjoa pihvejä yrttijogurtin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›