Juusto-tomaattimunakas

Juusto-tomaattimunakas
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-tomaattimunakas

Juusto-tomaattimunakas

Munakas sopii täyttäväksi viikonloppuaamun aamiaiseksi tai nopeaksi päivälliseksi. Piristä munakasta kirsikkatomaateilla tai muilla suosikkikasviksillasi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
4
kananmunaa
¾ dl
¼ tl
suolaa
n. 1/2 pussia (à 130 g)
1 rkl

Päälle

1 - 2 dl
kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Aloita munakkaan valmistaminen rikkomalla munat kulhoon ja sekoita niiden rakenne rikki. Lisää ruokakerma, suola ja juustoraaste.
  2. Sulata Oivariini kuumalla, laakealla paistinpannulla. Kaada munakasseos pannulle. Käytä keskilämpöä. Vedä puuhaarukalla hyytyvää seosta hitaasti pohjaa pitkin keskustaan päin. Peitä munakas kannella. Anna kypsyä hetken aikaa.
  3. Munakkaan kuuluu olla pinnaltaan kermaisen pehmeä, kostea. Lisää pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja basikanlehdet. Kallista pannua ja valuta munakas lautaselle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
174 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›