Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Helppo kanaviillokki

Helppo ja nopea versio lapsuuden kouluruokasuosikista maistuu vielä tänäkin päivänä riisin ja mustaherukkahillon kera.

Helppo kanaviillokki
Helppo kanaviillokki

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 300 g kypsää broileria tai kanaa, esim. grillattua broileria
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1-2 tl currya
  • 2 dl kanalientä
  • 1 prk (2 dl)
    Valio Keittiön paksumpi ruokakermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön paksumpi ruokakerma 15 % 2 dl UHT laktoositon

Ohje

  1. Revi kypsä broileri suikaleiksi.
  2. Kuumenna Oivariini pannulla. Lisää curry ja kuullota hetki.
  3. Lisää broileri, kanaliemi ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Tarjoa keitetyn riisin ja mustaherukkahillon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal
Proteiini 13,1 g
Hiilihydraatti 1,7 g
Rasva 7,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search