Siirry sisältöön
Moderni joulumenu tuo vaihtelua joulupöytään

Sesonki

Moderni joulumenu tuo vaihtelua joulupöytään

Kaipaatko uusia makuja jouluaterialle? Tuo joulupöytään rohkeasti uutta kulmaa ja omia suosikkiruokiasi. Moderni joulumenu on persoonallinen ja juuri sinun makusi mukainen.

Uusia makuja joulun alkupaloihin

Joulupöydän tutut kalat ja mädit saavat uutta makua, kun niihin yhdistää moderneja mausteita. Värikäs kasvitartar on raikas aloitus aterialle, joka sopii myös kasvissyöjille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Ihana lohitartar maustetaan piparjuurismetanalla. Saaristolaishyytelö on näyttävä koristus pöytään. Se on kuin suolainen juustokakku ilman pohjaa. Kokeilunhaluiselle herkuttelijalle sopivat myös sitruunalla ja timjamilla maustetut kampasimpukat.

Joulupöydän modernit pääruoat

Moderniin joulupöytään kuuluu täyttävä ja näyttävä pääruoka. Hauduttele possu meheväksi kirsikkaisessa Hehku® juomassa tai kokeile rohkeasti kuorruttaa joulukinkku AURA® juustolla. Yhden tai kahden hengen joulupöytään sopii porsaan potkasta valmistuva sinkun joulukinkku tai ruusukaali-karpalopedillä paistettu kalkkuna. Joulupöydän vegaanisena vaihtoehtona maistuu vegaaninen Wellington.

Jotakin uutta jouluaterian jälkiruoaksi?

Modernin jouluaterian päätteeksi sopii hurmaavaan herkullinen piparitaikinajäätelö tai crème brûlée -piirakka isosta vuoasta tarjoiltuna. Viipale negronikakkua sopii aikuiseen makuun. Myös juustotarjotin toimii aina, ja sekin virkistyy, kun katat juustojen seuraan vaikkapa kanelikreemiä.

Joulujuomaksi glögiä uusin maustein

Jouluinen juoma virittää mielen juhlan tunnelmaan. Toivota vieraat tervetulleiksi raikkaalla glögi tonicilla ja mukavan kirpakalla glögi sourilla! Vai yhdistäisitkö glögin ja kuohuviinin pirskahtelevaksi glögiskumpaksi?

Search