Siirry sisältöön
Hehkupossu

Sesonki

Moderni joulumenu tuo vaihtelua joulupöytään

Kaipaatko uusia makuja jouluaterialle? Tuo joulupöytään rohkeasti uutta kulmaa ja omia suosikkiruokiasi. Moderni joulumenu on persoonallinen ja juuri sinun makusi mukainen.

Uusia makuja joulun alkupaloihin

Joulupöytä aloitetaan tietysti kaloilla, jotka saavat uutta makua moderneista mausteista. Värikäs kasvitartar on raikas aloitus aterialle, joka sopii myös kasvissyöjille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Ihana lohitartar maustetaan piparjuurismetanalla. Saaristolaishyytelö on näyttävä koristus pöytään. Se on kuin suolainen juustokakku ilman pohjaa. Kokeilunhaluiselle herkuttelijalle sopivat myös sitruunalla ja timjamilla maustetut kampasimpukat.

Joulupöydän modernit pääruoat

Moderniin joulupöytään kuuluu täyttävä ja näyttävä pääruoka. Hauduttele possu meheväksi kirsikkaisessa Hehku® juomassa tai kokeile rohkeasti kuorruttaa joulukinkku AURA® juustolla. Yhden tai kahden hengen joulupöytään sopii porsaan potkasta valmistuva sinkun joulukinkku tai ruusukaali-karpalopedillä paistettu kalkkuna. Joulupöydän vegaanisena vaihtoehtona maistuu vegaaninen Wellington.

Joulupöytä täynnä uusia jälkiruokaideoita

Moderni joulumenu päätetään hurmaavan herkullisella piparitaikinajäätelöllä tai crème brûlée -piirakalla. Viipale negronikakkua sopii aikuiseen makuun. Myös juustotarjotin toimii aina, ja sekin virkistyy, kun katat juustojen seuraan vaikkapa kanelicurdia.

Joulujuomaksi glögiä uusin maustein

Joulumenu kruunataan arvoisellaan joulujuomalla, joka virittää mielen juhlan tunnelmaan. Toivota vieraat tervetulleiksi raikkaalla glögi tonicilla tai mukavan kirpakalla glögi sourilla! Vai yhdistäisitkö glögin ja kuohuviinin pirskahtelevaksi glögiskumpaksi?

Search