
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
1 h 40 min
Yhteensä
2 h 25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaFilee
- 1 kg naudan sisäfileetä
- 0 kg gourmet-suolahiutaleita
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Taikina
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2½ dl vehnäjauhoja
- 2 rkl vettä
Täyte
- 3 salottisipulia hienonnettuna
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 prk (315 g) säilykemetsäsienikuutioita
- ½ dl kuivaa valkoviiniä
- 1 rkl karkeaa Dijon-sinappia
- 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
Lisäksi
- 2 pkt serranokinkkua á 70g
Voiteluun
- 2 keltuaista
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tuntia ennen paistamista.
- Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Ruskista filee kauttaaltaan voissa pannulla. Nosta liha pannulta leikkuulaudalle ja jäähdytä.
Taikina
- Nypi hieman pehmennyt voi ja jauhot.
- Lisää lopuksi vesi. Sekoita taikina tasaiseksi, kelmuta ja laita jääkaappiin odottamaan.
Täyte
- Kypsennä salottisipulit kevyesti voissa pannulla.
- Lisää valutetut metsäsienikuutiot, valkoviini ja sinappi. Anna täytteen kypsyä miedolla lämmöllä noin 5 min.
- Lisää lopuksi persilja ja anna täytteen jäähtyä pannulla.
- Kauli taikina n. 1/2 cm paksuiseksi kaksi kertaa fileen kokoiseksi levyksi ja puolita se.
- Laita toisen taikinalevyn päälle ensin kinkkuviipaleet tasaisesti ja sitten sieni-sipuliseos.
- Aseta filee keskelle.
- Nosta toinen taikinalevy päälle ja painele reunat huolellisesti yhteen. Voitele kevyesti haarukalla vispatuilla keltuaisilla.
- Paista 200 asteessa uunin keskiosassa n. 40 min tai kunnes taikina on kauniin ruskea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
154 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- gourmet-suolahiutaleita
- mustapippuria myllystä