Kalkkunaa kahdelle

Kalkkunaa kahdelle
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Kalkkunaa kahdelle

Kalkkunaa kahdelle

Kahden hengen joulukalkkuna kypsyy uunissa ruusukaali-karpalopedillä. Kalkkuna paneroidaan kevyesti appelsiininkuorella maustetulla pankojauholla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
40 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
250 g
ruusukaalia
1 dl
kuivattuja karpaloita
2 viipaletta
appelsiinia
½ rkl
korianterin siemeniä
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä
2 rkl

Kalkkuna

300 g
kalkkunan sisäfilee
1
kananmuna
1 dl
panko-korppujauhoja
¼ tl
suolaa
1 rkl
appelsiinin kuorta raastettuna

Ohje

  1. Laita ruusukaalit, karpalot ja appelsiiniviipaleet uunivuokaan. Mausta korianterinsiemenillä, suolalla ja pippurilla. Valuta päälle Oivariini rasvaa.
  2. Leikkaa kalkkunan sisäfileet sopivan kokoisiksi paloiksi.
  3. Riko kananmunan rakenne. Sekoita pankojauhoon mausteet.
  4. Kasta kalkkunat ensin kanamunaan ja sen jälkeen pyörittele pankojauhoissa. Asettele uunivuokaan ruusukaalien kanssa.
  5. Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia tai kunnes kalkkunat ovat päältä rapeita ja kypsiä (sisälämpö n. 72 astetta).

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›