
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 250 g ruusukaalia
- 50 g kuivattuja karpaloita
- 1 viipaletta appelsiinia
- ½ rkl korianterin siemeniä
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Kalkkuna
- 300 g kalkkunan sisäfilee
- 1 kananmuna
- 1 dl panko-korppujauhoja
- ¼ tl suolaa
- 10 g appelsiinin kuorta raastettuna
Jaa resepti
Ohje
- Laita ruusukaalit, karpalot ja appelsiiniviipaleet uunivuokaan. Mausta korianterinsiemenillä, suolalla ja pippurilla. Valuta päälle Oivariini rasvaa.
- Leikkaa kalkkunan sisäfileet sopivan kokoisiksi paloiksi.
- Riko kananmunan rakenne. Sekoita pankojauhoon mausteet.
- Kasta kalkkunat ensin kanamunaan ja sen jälkeen pyörittele pankojauhoissa. Asettele uunivuokaan ruusukaalien kanssa.
- Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia tai kunnes kalkkunat ovat päältä rapeita ja kypsiä (sisälämpö n. 72 astetta).
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
116 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
1,1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä