
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 40 min
Yhteensä
1 h 55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg valmista lanttusosetta
-
2 dl
Valio Eila® paksumpi ruokakermaaValio paksumpi ruokakerma on maultaan täyteläisempää ja rakenteeltaan tavanomaista paksumpaa ruokakermaa. Se sopii erinomaisesti kastikkeisiin,…
- 2 kananmunaa
- 1 dl siirappia
- ¾ tl suolaa
- ¼ tl valkopippuria
- ½ tl inkivääriä
- ripaus muskottipähkinää
- ripaus neilikkaa
Pinnalle
- 1 dl korppujauhoja
-
25 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Sulata lanttusose pakkauksen ohjeen mukaan, jos käytät pakastetta.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada seos kahteen voideltuun uunivuokaan tai yhteen tilavaan, laakeahkoon vuokaan. Ripota pinnalle korppujauhoja. Paina pintaan koristeita lusikan pesällä. Lisää voinokareet.
- Paista uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa n. 1 t 40 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
2,4 g
Hiilihydraatti
13,7 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- muskottipähkinää
- neilikkaa